Invictus coaches

Performance coach

Toby Gijzen

Hallo, ik ben Toby, 41 jaar oud en oprichter van Invictus Coaching. Mijn passie voor sporten en bewegen heb ik vanaf mijn jeugd ontwikkelt. Na enkele jaren bij defensie gewerkt te hebben, heb ik besloten om mij verder te verdiepen in sport- en bewegingsleer en aanverwante zaken zoals voeding en lifestyle.

De laatste jaren realiseer ik me steeds meer dat we tijdig moeten beginnen met het leggen van een solide basis zodat we gezond en fit oud kunnen worden. Dit doen we niet alleen in de sportschool maar vooral thuis, wanneer we dagelijks tientallen keren voor verleidingen staan die ons veelal verkeerde keuzes laten maken met betrekking tot voeding en lifestyle.

Tevens is het mijn missie geworden om mensen te voorzien van juiste informatie m.b.t. bewegen, voeding en lifestyle. Er is ontzettend veel verkeerde en misleidende informatie te vinden op social media en internet in het algemeen. Met goede marketing worden mensen verleid om programma's te volgen die vaak niet, of maar kortdurend werken omdat wordt ingezet op snel resultaat in plaats van duurzame veranderingen.

Nu, als veertiger, heb ik het idee dat ik ‘full circle’ gekomen ben en echt de kennis en ervaring heb om mensen met uiteenlopende wensen en doelen te helpen. Ik kijk ernaar uit om met jou aan tafel te gaan zitten om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Opleidingen
- Fitnesstrainer A
- Fitnesstrainer B
- OPEX CCP1 coaching certification
- Precision Nutrition level 1
- Power Monkey Weigthlifting clinic
- BrandX Kids Coach certification
- CrossFit level 1 certification
- ISSA Master trainer certification
- ISSA Personal trainer certification
- ISSA Nutrition certification
- ISSA Strength & Conditioning certification
- ISSA Tactical Strength & Conditioning
- ISSA Corrective Exercise certification
- ISSA Exercise Therapy certification
- ISSA Powerlifting certification
- ISSA Senior Fitness trainer certification
- Sleep Science Coach (Spencer Institute)

Personal coach

Jessica Hensgens

Je kent het vast wel…..we have all been there and done that, allerlei dieeten volgen met een hoop restricties, die op de korte termijn wellicht resultaat geven maar op de langere termijn vooral voor frustratie zorgen en niet het duurzame resultaat geven dat wij graag zouden willen. Ik weet dat dit echt anders kan en wil je heel graag helpen jouw duurzame resultaat te behalen. Jaren geleden ben ik begonnen als coach in een afslank kliniek. Ja, ook hier werkten wij met standaard voedingsplannen met allerlei restricties die op de langere termijn niet vol te houden zijn. Na het besef mensen hiermee niet echt te kunnen helpen ben ik op onderzoek gegaan en verder gaan leren. Ik weet nu dat mindset, voeding en beweging hand in hand gaan en er een persoonlijke benadering nodig is zonder kant en klare standaard programma’s. Graag laat ik je hier meer over weten tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Opleidingen
- NASM voedingscoach
- ISSA Personal training
- Fitnesstrainer A
- Power Monkey Weightlifting clinic