De coaches

Performance coach

Toby Gijzen

Hallo, ik ben Toby, 41 jaar oud en oprichter van Invictus Coaching. Mijn passie voor sporten en bewegen heb ik vanaf mijn jeugd ontwikkelt. Na enkele jaren bij defensie gewerkt te hebben, heb ik besloten om mij verder te verdiepen in sport- en bewegingsleer en aanverwante zaken zoals voeding en lifestyle.

De laatste jaren realiseer ik me steeds meer dat we tijdig moeten beginnen met het leggen van een solide basis zodat we gezond en fit oud kunnen worden. Dit doen we niet alleen in de sportschool maar vooral thuis, wanneer we dagelijks tientallen keren voor verleidingen staan die ons veelal verkeerde keuzes laten maken met betrekking tot voeding en lifestyle.

Tevens is het mijn missie geworden om mensen te voorzien van juiste informatie m.b.t. bewegen, voeding en lifestyle. Er is ontzettend veel verkeerde en misleidende informatie te vinden op social media en internet in het algemeen. Met goede marketing worden mensen verleid om programma's te volgen die vaak niet, of maar kortdurend werken omdat wordt ingezet op snel resultaat in plaats van duurzame veranderingen.

Nu, als veertiger, heb ik het idee dat ik ‘full circle’ gekomen ben en echt de kennis en ervaring heb om mensen met uiteenlopende wensen en doelen te helpen. Ik kijk ernaar uit om met jou aan tafel te gaan zitten om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Opleidingen
- Fitnesstrainer A
- Fitnesstrainer B
- OPEX CCP1 coaching certification
- Precision Nutrition level 1
- Power Monkey Weigthlifting clinic
- BrandX Kids Coach certification
- CrossFit level 1 certification
- ISSA Master trainer certification
- ISSA Personal trainer certification
- ISSA Nutrition certification
- ISSA Strength & Conditioning certification
- ISSA Tactical Strength & Conditioning
- ISSA Corrective Exercise certification
- ISSA Exercise Therapy certification
- ISSA Powerlifting certification
- ISSA Senior Fitness trainer certification
- Sleep Science Coach (Spencer Institute)

Personal trainer

Jessica Hensgens

Ik ben Jessica Hensgens en werkzaam als personal trainer bij Invictus Coaching.

Sinds kort maak ik deel uit van Invictus Coaching en begeleid ik mensen d.m.v. 1 op 1 training, duotraining of small group training. Ik ben enkele jaren werkzaam geweest als voedingscoach in een afslankkliniek en fitnessinstructeur. Ook heb ik diverse fitness-, personal training en voedingsopleidingen gevolgd. Gaandeweg ben ik ervan overtuigd geraakt dat beweging, voeding en de juiste mindset hand in hand met elkaar gaan. Mijn passie voor fitness is ontstaan tijdens mijn revalidatie na een operatie. Hier kwam ik erachter dat je het vertrouwen in je eigen lichaam volledig terug kunt winnen met de juiste persoonlijke begeleiding. Toby van Invictus Coaching heeft mij toen laten inzien en ervaren wat je kunt bereiken met een persoonlijke aanpak gericht op kracht, stabiliteit en mobiliteit.
Ieder mens is anders, zowel lichamelijk als mentaal en gewenste doelen zijn persoonlijk. Daarom is op maat begeleiding noodzakelijk voor het behalen van de beste en meest duurzame resultaten.

Bij de training richt ik me op jouw persoonlijke doelen en besteden we aandacht aan houding, techniek en kracht en zal ik je onderrichten in voeding.

Het doel is niet om je voor het leven afhankelijk te maken van personal training maar je juist zo te begeleiden dat je in de toekomst je eigen coach kunt zijn. Het is een investering voor je gehele verdere leven! Niet meer onzeker hoeven te zijn over welke oefeningen je het beste kan doen en hoe ze veilig uitgevoerd kunnen worden, niet meer eindeloos diëten en meer vertrouwen hebben in je eigen lichaam. Mocht je meer info willen ben je uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

“Working out is a training for the body and a therapy for the mind”
Opleidingen: - Personal training - ISSA
- Nutrition - NASM
- Glute certification – ISSA
- Fitnesstrainer A – EFAA
- Weightlift clinic – Powermonkey fitness
Actueel: Orthomoleculair therapeut, Professioneel coachen