De coaches

Performance coach

Toby Gijzen

Hallo, ik ben Toby, 41 jaar oud en oprichter van Invictus Coaching. Mijn passie voor sporten en bewegen heb ik vanaf mijn jeugd ontwikkelt. Na enkele jaren bij defensie gewerkt te hebben, heb ik besloten om mij verder te verdiepen in sport- en bewegingsleer en aanverwante zaken zoals voeding en lifestyle.

De laatste jaren realiseer ik me steeds meer dat we tijdig moeten beginnen met het leggen van een solide basis zodat we gezond en fit oud kunnen worden. Dit doen we niet alleen in de sportschool maar vooral thuis, wanneer we dagelijks tientallen keren voor verleidingen staan die ons veelal verkeerde keuzes laten maken met betrekking tot voeding en lifestyle.

Tevens is het mijn missie geworden om mensen te voorzien van juiste informatie m.b.t. bewegen, voeding en lifestyle. Er is ontzettend veel verkeerde en misleidende informatie te vinden op social media en internet in het algemeen. Met goede marketing worden mensen verleid om programma's te volgen die vaak niet, of maar kortdurend werken omdat wordt ingezet op snel resultaat in plaats van duurzame veranderingen.

Nu, als veertiger, heb ik het idee dat ik ‘full circle’ gekomen ben en echt de kennis en ervaring heb om mensen met uiteenlopende wensen en doelen te helpen. Ik kijk ernaar uit om met jou aan tafel te gaan zitten om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Opleidingen
- Fitnesstrainer A
- Fitnesstrainer B
- OPEX CCP1 coaching certification
- Precision Nutrition level 1
- Power Monkey Weigthlifting clinic
- BrandX Kids Coach certification
- CrossFit level 1 certification
- ISSA Master trainer certification
- ISSA Personal trainer certification
- ISSA Nutrition certification
- ISSA Strength & Conditioning certification
- ISSA Tactical Strength & Conditioning
- ISSA Corrective Exercise certification
- ISSA Exercise Therapy certification
- ISSA Powerlifting certification
- ISSA Senior Fitness trainer certification
- Sleep Science Coach (Spencer Institute)

Personal trainer

Jessica Hensgens

Ik ben Jessica Hensgens, 38 jaar oud en werkzaam als personal trainer bij Invictus Coaching.

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als voedingscoach in een afslankkliniek ben ik mij verder gaan verdiepen in beweging en gedragscoaching. Gedurende mijn carrière ben ik erachter gekomen dat beweging, voeding en de juiste mindset, hand in hand met elkaar gaan. Ik heb zelf mogen ervaren dat met de juiste persoonlijke begeleiding, de beste en de meest duurzame resultaten behaald kunnen worden.

Mijn passie voor fitness is ontstaan tijdens mijn revalidatie na een operatie. Hier kwam ik erachter dat je het vertrouwen in je eigen lichaam volledig terug kunt winnen met de juiste persoonlijke begeleiding. Toby van Invictus Coaching heeft mij toen laten inzien en ervaren wat je kunt bereiken met een persoonlijke aanpak gericht op kracht, stabiliteit en mobiliteit.

Mijn persoonlijke ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik mensen wil helpen met het opbouwen van het vertrouwen in hun eigen lichaam. Met veel passie ga ik jou helpen met het versterken van jouw lichaam, waardoor het zelfvertrouwen zal toenemen en eventuele pijnklachten kunnen afnemen. Je zult merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten.

Door middel van het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak dat past bij jouw behoeftes, kunnen doelen snel behaald worden. Vitaal leven en pijnvrij bewegen zijn voor mij kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Lichaam en geest werken nauw samen.

Mocht je meer info willen ben je uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

“Working out is a training for the body and a therapy for the mind”

Opleidingen: - Personal training - ISSA
- Nutrition - NASM
- Glute certification – ISSA
- Fitnesstrainer A – EFAA
- Weightlift clinic – Powermonkey fitness
Actueel: Orthomoleculair therapeut, Professioneel coachen